Flip het Design Proces tijdens het vak Design Thinking!

In de lessen Design Thinking werken we rond het Design Proces. Welke problemen zijn er in onze wereld? Kleine problemen zoals het hoesje van jouw smartphone en grote problemen zoals de elektrische zelfrijdende auto en klimaatopwarming. Voor al die problemen dient een oplossing gevonden te worden! Hoe doen we dat, en hoe zorgen we ervoor dat telkens de eindgebruiker of klant centraal staat?

Met die gedachte maakten onze leerlingen hun eerste eigen smartphonehoesje. In 2018 gooien ze het over een andere boeg. Ze kiezen een uitvinding die hun leven beïnvloed en draaien het design proces om. Welke veranderingen maakte het door? Zijn de wensen van de klanten veranderd? Veranderde het design mee? Welke prototypes werden er gemaakt? Welk probleem wordt nu eigenlijk opgelost?

 

Kom er meer over te weten op 28/01/2018 tijdens onze Open Schooldag!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *